Mediterraanse vispapillot

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de groenten in stukken (ong 1,5 cm diameter)
  • 2 Smelt de boter even in de microgolf.
  • 3 Neem een stuk aluminiumfolie en smeer de plaats waar je de vis gaat leggen in met boter/arachideolie.
  • 4 Plaats de zalmfilet op de folie.
  • 5 Kruid de vis met peper, zout en viskruiden.
  • 6 Verdeel de groenten gelijk over de vier visfilets. Gewoon bovenop en rond leggen.
  • 7 Kruid de groenten af met peper, zout en viskruiden.
  • 8 Overgiet de “bergjes” met passata. Weinig of veel is eigen keuze.
  • 9 Verwarm de oven op 180°C hetelucht – 200° C traditionele oven1
  • 0 Dek elk “bergje” af met de andere vellen aluminiumfolie. Niet proppen maar elke zijde mooi toevouwen. Vouw elke zijde telkens minstens 2 keer om zodat er geen lucht kan ontsnappen Ontsnapt er lucht dan verdwijnt de vloeistof, bakt de vis aan en gaart hij niet goed.1
  • 1 Zet de pakketjes een half uur in de warme oven. 1
  • 2 Als ze allemaal volledig zijn opgeblazen, zijn ze klaar.1
  • 3 TIP: Je kan in het pakketje ook aardappelpartjes of rijst toevoegen om een volledige maaltijd te krijgen.

Mediterraanse vispapillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met aardappel in de schil
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vispapillot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met mosseltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane volle groentetaart
15 min-
Bekijk recept
Mediterrane courgettecake
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterraanse Bonenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept