1 Snij de groenten in stukken (ong 1,5 cm diameter)
2 Smelt de boter even in de microgolf.
3 Neem een stuk aluminiumfolie en smeer de plaats waar je de vis gaat leggen in met boter/arachideolie.
4 Plaats de zalmfilet op de folie.
5 Kruid de vis met peper, zout en viskruiden.
6 Verdeel de groenten gelijk over de vier visfilets. Gewoon bovenop en rond leggen.
7 Kruid de groenten af met peper, zout en viskruiden.
8 Overgiet de “bergjes” met passata. Weinig of veel is eigen keuze.
9 Verwarm de oven op 180°C hetelucht – 200° C traditionele oven1
0 Dek elk “bergje” af met de andere vellen aluminiumfolie. Niet proppen maar elke zijde mooi toevouwen. Vouw elke zijde telkens minstens 2 keer om zodat er geen lucht kan ontsnappen Ontsnapt er lucht dan verdwijnt de vloeistof, bakt de vis aan en gaart hij niet goed.1
1 Zet de pakketjes een half uur in de warme oven. 1
2 Als ze allemaal volledig zijn opgeblazen, zijn ze klaar.1
3 TIP: Je kan in het pakketje ook aardappelpartjes of rijst toevoegen om een volledige maaltijd te krijgen.