Zoek
Vongole als hapje of tapas
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr vongole schelpjes
1/2 ui
1/2 teentje look
1 stengel groene selder
1 klontje solo
Bereiding
1
Schelpjes 2 x goed spoelen in koud water, in vergiet klaar zetten.
2
boter smelten, fijngesneden ui even stoven, samen met look en selder. 2-3 minuten.
3
schelpjes erop en op hoog vuur garen 3-5 minuten opschudden en serveren.
Vongole als hapje of tapas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept