Vongole als hapje of tapas

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schelpjes 2 x goed spoelen in koud water, in vergiet klaar zetten.
  • 2 boter smelten, fijngesneden ui even stoven, samen met look en selder. 2-3 minuten.
  • 3 schelpjes erop en op hoog vuur garen 3-5 minuten opschudden en serveren.

Vongole als hapje of tapas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept