Mosselen met kruidenboter

8
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mosselen goed wassen. Klaar zetten in vergiet.
  • 2 Solo smelten, mosselgroenten even aanstoven.
  • 3 Mosselen even opkoken 7-10 minuten, tot de schelpen open gaan.
  • 4 schelp losmaken zodat mossel in schelp ligt, zie foto
  • 5 klein puntje kruidenboter opdoen, bestrooien met kaas
  • 6 in de oven op 200°- 5-10 minuten, niet te lang dan drogen ze uit en worden ze taai.
  • 7 je kan dit als hapje serveren of als voorgerecht als je zeker bent dat al je gasten mosselen eten.
  • 8 Smakelijk

Mosselen met kruidenboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept