Zalmbavarois met tomatencoulis

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * de zalmplak gaar pocheren in een smaakrijke visbouillon. eventjes laten uitdruppen en pureren in de keukenrobot..
  • 2 * naar het einde toe 4 dl opgeklopte room onder verwerken.
  • 3 * gelatineblaadjes 5 minuten in koud water weken.
  • 4 * bij het zalmmengsel voegen roerend met een houten spatel.
  • 5
    - afsmaken met peper en zout. Proeven.
  • 6
    - een cakevorm met aluminiumfolie bedekken. Dan met gerookte zalm bekleden.
  • 7 * in deze vorm de zalousse storten. egaal strijken en koel zetten in de koelkast.
  • 8 * tomatencoulis: gepelde tomaten pureren.. mengen met de restant van de room en flink kruiden (P&Z, cayenne, dragon, kervel, peterselie...

Zalmbavarois met tomatencoulis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Zalmbavarois met tomatencoulis
0 min
Bekijk recept