gratin van vis en aardappelplakjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 smelt 30gr boter in een pannetje, en voeg dan de bloem toe. Roer goed en laat een paar minuten garen. Voeg dan de melk toe en roer goed tot de saus is gebonden. Breng op smaak met peper, zout en citroensap, zet apart.
  • 2 bak de champignons kort in een klontje boter en zet ze apart. Schil de aardappels en snij ze in dunne plakjes. Schik de koolvis in een ovenschotel en bedek met de champignons. Overgiet met de saus. Leg de aardappel dakpangewijs boven op de saus. breng op smaak met peper en zout en bedek met extra klontjes boter. zet 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Kook de aardappelplakjes even voor, dan is het gerecht wat sneller klaar

gratin van vis en aardappelplakjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep met geroosterde aardappel
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkipsalade met bietjes en sinaasappel
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept