tortilllarol met kruidenkaas en zalm

4
240 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de roomkaas met de bieslook en de dille. Kruid met peper en zout.
  • 2 Bestrijk de tortilla's gelijkmatig met het mengsel en beleg met de plakjes gerookte zalm. Rol ze strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 3 Verwijder de folie. Snij de tortilla's in plakken van zowat 2 cm dik. Serveer ze op lange prikkers, als een soort lolly.

tortilllarol met kruidenkaas en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept