ZALM IN BLADERDEEG

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 spoel de courgette, snij in blokjes. pel en snipper het sjalotje. Stoof de groenten een tiental minuten in de olijfolie met de tijm, peper en zout. Laat wat afkoelen
  • 2 schep 1 EL gestoofde groenten op een plakje diepvriesdeeg. Leg er de zalm op. Schep er nog een eetlepel groenten bij en dek af met een tweede plakje bladerdeeg.
  • 3 Druk goed aan en las de randen met de losgeklopte eidooier. Doreer het bovenste deegplakje. Bak het zalmflapje 15 tot 20 minuten op 200°C.
  • 4 Verwarm de rest van het groentemengsel samen met de geitenkaas, tot deze gesmolten is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Neem de tijm weg. Pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Voeg eventueel 1 à 2 EL water toe.
  • 5 Lepel er de warme saus rond Lekker met rijst

ZALM IN BLADERDEEG is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept