1 bedek de bodem van een ovenschaal met enkele lepels olijfolie. Strooi er een gesnipperde sjalot in. Smeer de kabeljauw in met mosterd. Meng de fijngehakte krulpeterselie en platte peterselie met het broodkruim. Wentel de vis in de peterselie zodat bovenzijde en onderzijde met een laagje bedekt zijn.
2 Leg de kabeljauw in de ovenschaal en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 13 à 15 minuten. Zet op het einde nog 2 à 3 minuten onder de grill.
3 De kerstomaatjes kunnen gelijktijdig in de oven. Snij de tomaatjes doormidden en doe ze in een ovenschotel met 2 versnipperde sjalotten en een teentje uitgeknepen look. hak de dille fijn en roer onder de kerstomaatjes ; Overgiet royaal met goede olijfolie
4 Kruid met peper en vers zeezout en gaar 15 minuten in de oven op 180°C. Dien op met pasta
kabeljauwhaasje in korst met kerstomaatjes uit de is een recept van Solo Open Kitchen