zalm met asperges en rivierkreeftjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel en snipper de sjalotten, pel de tomaten. Snij ze in blokjes. Vermeng met 4 EL olijfolie en de rode wijnazijn. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. doe er de rivierkreeftjes bij. schep om en zet koel weg
  • 2 snij het harde stukje onderaan de asperges af. blancheer ze beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Snij in stukken van 3 cm
  • 3 kruid de zalm met peper en zout. Bak op een hevig vuur 2 minuten aan beide kanten aan in olijfolie. laat op een middelmatig vuur nog 4 tot 5 minuten verder bakken op de velkant.
  • 4 Verdeel de tomatenvinaigrette met rivierkreeftjes en de asperges over de borden. Leg er de zalm bij en dien op; Lekker met aardappeltjes bestrooid met peterselie

zalm met asperges en rivierkreeftjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept