GARNALEN IN SPECULOOSSAUS

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VERWIJDER DE SCHAAL en het darmkanaal van de scampi of tijgergarnalen. Marineer de garnalen 30 minuten in een mengsel van de speculoos, chilisaus, sambal, vissaus, citroensap, en geraspte citroenschil en de fijngehakte knoflook
  • 2 verhit de olijfolie in een pan, voeg de garnalen toe en laat even kleuren.
  • 3 Giet er de marinade bij, laat even opkoken en giet er de kokosmelk bij. Laat 3 minuten sudderen.
  • 4 Doe er tenslotte de fijngehakte koriander bij en werk af met wat citroensap

GARNALEN IN SPECULOOSSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept