Tongen met asperges

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en kook ze 20 minuten in gezouten ziedend water. Laat ze uitlekken en snijd ze in stukken van 3 cm.
  • 2 Laat de wijn voor de helft inkoken in een steelpannetje, kruid met peper en zout en voeg de room toe.
  • 3 Was de tongen, droog ze af, haal ze door de bloem en bak ze enkele minuten aan elke kant in 25 gram boter. Ondertussen laat je de roomsaus even opkoken onder voortdurend roeren met een klopper. Voeg de stukken asperge toe. Strooi peterselie over de tongen en dien ze op met de aspergesaus.

Tongen met asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met bloemkoolpuree en peterselievinaigrette
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met pittige olie en kappertjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept