gebakken kabeljauwhaasje met romige zeekraalpasta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak 200 gr zeekraal kort . kruid met peper en zout. Giet er 1,5 dl soya cuisine over en verwarm even. Meng met 100gr gekookte erwten en 500 gr tagiatelle. Bestrooi met 4 el geroosterde pijnboompitten en leg er telkens 1 gebakken kabeljauwhaasje bovenop.

gebakken kabeljauwhaasje met romige zeekraalpasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept