griet met olijfolie en balsamicoazijn

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de filets bestrooien met peper en zout en bakken in olijfolie. Filets uit de pan nemen en warm houden. In dezelfde pan de kruiden, knoflook, en de ui lichtjes laten sudderen en daarna de 1/2 dl visfumet, fijn gesneden tomaat en de azijn toevoegen. Op smaak brengen en nog even goed laten sudderen. De vis schikken op het bord, saus erover gieten en garneren met de tagliatelle en een beetje gemalen Parmezaanse kaas

griet met olijfolie en balsamicoazijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept