Knolseldergratin met zalm

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de knolselder en de aardappelen 20 minuten gaar in gezouten water . Verwarm de oven voor op 200 graden . Giet de groenten af bewaar het kookvocht. Pureer de aardappelen met de knolselder en een eetlepel boter . Voeg wat kookvocht toe en kruid met peper en zout .
  • 2 Schep de helft van de groentenpuree in een beboterde ovenschaal verdeel de repen zalm en dek weer met de groenten af . Bestrooi met paneermeel en de kaas erop . Zet de schotel 15 minuten in de oven . Serveer met sla .

Knolseldergratin met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witlof, appelmoes met veenbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolseldergratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met truffelolie
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept