Tongschar met pasta en tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij in blokjes. Snij de ui en look fijn.
  • 2 Verhit olijfolie in een grote pan, stoof ui en look glazig op een zacht vuurtje.
  • 3 Voeg tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat gedurende 15 minuten zachtjes koken.
  • 4 Kook intussen de pasta al dente.
  • 5 Bak de vis in boter, kruid met peper en zout en voeg wat citroensap toe.
  • 6 Giet de pasta af, schep op diepe borden, schep hierover wat van de tomaten en leg de vis erop. Werk af met een schijfje citroen en besprenkel met olijfolie.

Tongschar met pasta en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept