Zoek
Duivelse scampi
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sjalotten
1 koffielepel tomatenpuree
500 gram scampi
1 eetlepel olie
1 gedroogd chilipepertje
1 glas droge witte wijn
cayennepeper
zout
gehakte peterselie
2 deciliter room
Bereiding
1
Pel en snipper de sjalot. Roer de tomatenpuree los in de room. Pel de scampi, verwijder het zwarte darmkanaaltje.
2
Fruit de sjalot glazig in de hete olie. Doe er het pepertje en de wijn bij. Laat tot de helft inkoken.
3
Voeg er de scampi aan toe en laat ze op hevig vuur kleuren. Blus met de tomatenroom. Roer om en laat 1 minuut doorkoken.
4
Verwijder het pepertje. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Werk af met peterselie.
Duivelse scampi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met sperziebonen
25 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kipfingers
0 min
Bekijk recept
Scampi'S Op Duivelse Wijze
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept