Pladijs in de oven

2
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui in fijne ringen. Snij de champignons in schijfjes. Pel de tomaten en snij in blokjes.
  • 2 Laat de ui in de vetstof glazig worden. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaat toe. Peper en zout. Meng met de overige ingrediënten.
  • 3 Leg de visfilets naast elkaar in een vuurvaste schotel. Verdeel de groenten en het vrijgekomen sap over de visfilets.
  • 4 Dek af en laat 20-25 min garen in een op 170° voorverwarmde oven.
  • 5 Dien op met puree aardappeltjes.

Pladijs in de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept