EXOTISCH KALKOENENSTOOFPOTJE MET KOKOSMELK

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (10 min.)
  • 3
    - Snij de preiwitten eerst in de lengte doormidden en daarna in halvemaantjes van 1/2 cm.
  • 4
    - Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
  • 5
    - Snipper de peterselie fijn.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (de dag voordien 40 min.,op het moment zelf 15 min.)
  • 8 De dag voordien (40 min.)
  • 9 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het stoofvlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met de geplette korianderbolletjes, peper en zout.1
  • 0 2 Giet er de bouillon over en laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.1
  • 1 3 Voeg de prei en de kokosmelk toe. Laat nog 20 min. garen op een matig vuur.1
  • 2 Op het moment zelf (15 min.)1
  • 3 4 Verwarm het stoofpotje op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe en laat 5 à 10 min. mee opwarmen. Bind de saus eventueel met instantsausbinder.1
  • 4 Afwerking1
  • 5 Bestrooi het stoofpotje met de peterselie en dien op met Thaise rijst.

EXOTISCH KALKOENENSTOOFPOTJE MET KOKOSMELK is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept