Kipcurry met kokosmelk

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in blokjes. Maak alle groenten schoon. Snipper de ui en de knoflook. Snij de paprika in reepjes. Pel de tomaat en snij ze in blokjes. Blancheer de boontjes 2 minuten in gezouten water, laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  • 2 Kruid de kipblokjes met peper en zout en roerbak ze in de hete olie. Doe er de ui en de currypasta bij. Roerbak tot de aroma's vrijkomen.
  • 3 Overgiet met de kippenbouillon en voeg er de boontjes, paprika en knoflook aan toe. Dek af en laat 10 minuten sudderen.
  • 4 Roer er de kokosmelk door en laat zonder deksel nog 10 minuten sudderen. Werk af met tomaat en vers gehakte koriander.

Kipcurry met kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept