oosterse auberginewok met kalkoen

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (20 min.)
  • 2 - Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
  • 3 - Snipper de lente-uitjes in fijne ringetjes.
  • 4 - Snij de kalkoenensneden in dunne reepjes en kruid met
  • 5 zwarte peper en zout.
  • 6 - Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
  • 7 - Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  • 8
    Voorbereiding
    :
  • 9 20 min.1
  • 0 1 Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak de kalkoenenreepjes mooi bruin. Haal uit de pan en zet opzij.1
  • 1 2 Verhit opnieuw 2 eetl. rijstolie in de wok en roerbak1
  • 2 de aubergineblokjes enkele min. op een hoog vuur. Voeg de sojascheuten, de sojasaus, de chilisaus, de korianderbolletjes en de ahornsiroop toe. Roerbak1
  • 3 enkele min.1
  • 4 3 Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.1
  • 5 4 Meng de kalkoenenreepjes en de noedels goed onder de groenten.1
  • 6 Afwerking: 1
  • 7 Werk af met de lente-uitjes en de sesamzaadjes.

oosterse auberginewok met kalkoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept