4 - Snij de kalkoenensneden in dunne reepjes en kruid met
5 zwarte peper en zout.
6 - Plet de korianderbolletjes met de bolle kant van een lepel.
7 - Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
8Voorbereiding :
9 20 min.1
0 1 Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak de kalkoenenreepjes mooi bruin. Haal uit de pan en zet opzij.1
1 2 Verhit opnieuw 2 eetl. rijstolie in de wok en roerbak1
2 de aubergineblokjes enkele min. op een hoog vuur. Voeg de sojascheuten, de sojasaus, de chilisaus, de korianderbolletjes en de ahornsiroop toe. Roerbak1
3 enkele min.1
4 3 Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.1
5 4 Meng de kalkoenenreepjes en de noedels goed onder de groenten.1
6 Afwerking: 1
7 Werk af met de lente-uitjes en de sesamzaadjes.
oosterse auberginewok met kalkoen is een recept van Solo Open Kitchen