Gevulde kipfilet met champignons

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
  • 2 Los het bouillonblokje op in
  • 05L warm water.
  • 3 Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
  • 5 Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
  • 6 Kook de pasta beetgaar en giet af.
  • 7 Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
  • 8 Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
  • 9 Werk af met de basilicumblaadjes.

Gevulde kipfilet met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept