Zoek
Gevulde kipfilet met champignons
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
1 appel
75 g Solo
1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
250 g verse tagliatelle
250 g rucola sla
peper
ciderazijn
basilicum blaadjes
250 g champignons (mengeling)
600 g kipfilet
Bereiding
1
Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
2
Los het bouillonblokje op in
0
5L warm water.
3
Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
4
Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
5
Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
6
Kook de pasta beetgaar en giet af.
7
Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
8
Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
9
Werk af met de basilicumblaadjes.
Gevulde kipfilet met champignons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept