Zoek
B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren)
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak filo deeg
poedersuiker
kaneelpoeder
2 eetlepels Solo
5 eetlepels gevogeltebouillon
1 eetlepel suiker
1 mespuntje korianderpoeder
2 eetlepels fijngehakte platte peterselie
2 duiven gegaard en ontbeent
1 mespuntje saffraan
3 eetlepels ui (fijngehakte ui)
4 eieren
4 eetlepels amandel
1 pincée de gingembre en poudre
Bereiding
1
Gril en maal de amandelen.
2
Klop de eieren en bak ze in wat Solo.
3
Giet er de gevogeltebouillon, de kruiden, de ui , de suiker en de amandelen onder.
4
Roer er tot slot het fijngehakte duivenvlees onder.
5
Laat even rusten.
6
Schik enkele lagen van het deeg op een bakplaat.
7
Verdeel daarop de vulling en dek af met de rest van het deeg en plooi goed dicht.
8
lBak de taart 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en laat nadien afkoelen.
9
Bestrooi royaal met poedersuiker en kaneelpoeder.
B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept