B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren)

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gril en maal de amandelen.
  • 2 Klop de eieren en bak ze in wat Solo.
  • 3 Giet er de gevogeltebouillon, de kruiden, de ui , de suiker en de amandelen onder.
  • 4 Roer er tot slot het fijngehakte duivenvlees onder.
  • 5 Laat even rusten.
  • 6 Schik enkele lagen van het deeg op een bakplaat.
  • 7 Verdeel daarop de vulling en dek af met de rest van het deeg en plooi goed dicht.
  • 8 lBak de taart 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en laat nadien afkoelen.
  • 9 Bestrooi royaal met poedersuiker en kaneelpoeder.

B'stilla (taart van filodeeg met duif en eieren) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept