Club met gegrilde kalkoen

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de avocado, het citroensap, de geraspte citroen, de eierdooiers, het zout en de peper in een keukenrobot of een mixer.
  • 2 Voeg de olie druppelgewijs toe tot je mayonaise verkrijgt.
  • 3 Schik de tomaathelften op een bakplaat met de gesneden kant naar boven, smeer ze in met Solo Vloeibaar en voeg zout en peper toe.
  • 4 Laat de tomaten in een voorverwarmde oven (180°C) bakken gedurende 40 minuten.
  • 5 Bak de kalkoenfilets aan beide kanten in een niet al te warme pan gedurende 10 minuten.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper. Haal de filets uit de pan, snij ze in reepjes van 1 cm en bestrijk ze met de avocadomayonaise.
  • 7 Verdeel de kalkoen over 4 sneden brood.
  • 8 Versier met tomaten en ijsberg- of notensla. Bedek met de vier andere sneden en dien op.

Club met gegrilde kalkoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Club sandwich
Lunchgerecht
Bekijk recept
Club sandwich met eiersalade
Bekijk recept
Club campagne
Lunchgerecht
Bekijk recept