Kalkoenfilet met gesmolten kaas en Gandaham

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui en wortel fijn.
  • 2 Bak de kalkoenfilet aan in een mengsel van olie en Solo.
  • 3 Voeg de groenten, tijm en laurier toe en zet deze pan in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende een halfuur.
  • 4 Haal het vlees uit de oven en laat kort rusten.
  • 5 Snij de filet in 8 plakjes.
  • 6 Leg tussen elk sneetje een half plakje Gandaham en een stukje roquefort.
  • 7 Leg dit in een andere ovenschaal en zet het opnieuw 10 minuten in de oven.
  • 8 Blus de eerste pan met de bouillon en laat dit inkoken tot een lichtgebonden saus.
  • 9 Zeef dit en voeg naar smaak peper en zout toe. 1
  • 0 Verdeel het vlees over borden, strooi er de peterselie over en nappeer met de saus.

Kalkoenfilet met gesmolten kaas en Gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept