1 Neem een braadpan en schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat Solo.
2 Schik het vlees in een ovenschotel , verwijder het vet uit de pan en deglaceer met de frambozenazijn.
3 Voeg het bouillonblokje , de roze en groene peper, de jeneverbessen , de cassis en 2 dl water toe . Laat tot de helft inkoken.
4 Zet weg.
5 Reinig de groenten en snijd ze in staafjes.
6 Snijd 100 g Solo in kleine dobbelsteentjes en schik ze op het gebraad.
7 Zet het vlees 35 minuten in een op 190°voorverwarmde oven met de in staafjes gesneden wortel, reepjes ui, het in vieren gesneden sjalotje, de in tweeën gesneden gepelde look, het tijmtakje, laurier, voldoende zout en de krieken.
8 Overgiet het gebraad halfweg het braden met een pollepel ingekookte bouillon.
9 Zet het vlees 5 minuten op een schotel onder een stuk aluminiumfolie weg.1
0 Voeg de rest van de ingekookte bouillon in de ovenschotel toe.1
1 Snijd het vlees in plakken en schik het met de inhoud van de ovenschotel op de borden.