Zoek
Kip met kruidenkaas saus en paprika's
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 wortel
1 dl witte wijn
1 dl melk
1 blokje Knorr Finesse kippenbouillon
1 kruidentuiltje (blaadje laurier
2 eetlepels Maïzena Express
100 g kruiden kaas
600 g kipfilets
1 ui
1 paprika
peper en zout
Bereiding
1
Bruin in de Solo de kipfilets, de stukjes ui en wortel.
2
Voeg wijn en melk toe en laat inkoken tot de helft.
3
Voeg er
0
5 l water, het bouillonbouillon en het krudientuiltje bij en laat op zacht vuur 10 minuten verder garen.
4
De paprika's blancheren, pellen en in blokjes snijden.
5
De kipfilets uit de saus halen en warm houden.
6
De saus zeven, binden met Maïzena, en dan de kruiden kaas toevoegen.
7
Even laten koken, stukjes paprika toevoegen en eventueel kruiden met peper en zout.
Kip met kruidenkaas saus en paprika's is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept