Heerlijk gevulde kipfilets

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Effi en de olijfolie. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Voeg er 1 fijngehakte sjalot aan toe, het fijngehakte teentje knoflook en de fijngesneden waterkers.
  • 2 Maak een insnijding in de kipfilets en vul ze met het mengsel. Stoom de kipfilets gedurende 12 minuten in een stoompan of in een stoomoven.
  • 3 Verwarm ondertussen de bouillon en de witte wijn in een kookpan met de rest van de sjalotten. Verminder de temperatuur tot de helft als het kookpunt is bereikt, voeg de room toe en laat de vloeistof tot 1/3 inkoken. Breng tot slot op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de kipfilets over de borden en nappeer met de saus.

Heerlijk gevulde kipfilets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Boter van Montpellier
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot heerlijk avondje
30 min-
Bekijk recept
Kleine mango-kipsalade
10 min
Bekijk recept