Zoek
Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g gevogeltegehakt
2 dl tomatensaus
1 dl Solo Vloeibaar
1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
4 mooie niet te rijpe tomaten
400 g noedels
basilicum (enkele blaadjes)
Bereiding
1
Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
2
Meng het gehakt met een fijngemaakt bouillonblokje.
3
Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
4
Kook intussen de noedels in gezouten water gaar , giet af en werk af met Solo.
5
Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
6
Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.
Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mexicaanse kippenburger
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parmentier van gevogelte
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde macaroni
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Ovenschotel
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept