kwartels op z'n brabants

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was het witloof, snijd het in de lengte door en verwijder de harde kern. kruid met peper en zout en bak heet aan in een pan met de boter. bak in een andere pan de kwartels goudbruin in 2 elp boter. schik vervolgens de kwartels op het witloof. giet er het bier over en dek de pan af. laat ongeveer 20 min gaar stoven. neem de kwartels uit de pan en versnijd ze. schik de kwartels samen met het witloof op borden en houd warm. breng de saus op smaak met peper en zout. laat doorkoken. los het maiszetmeel op in een beetje water en bind de saus ermee. giet de saus over de kwartels en werk af met de fijngehakte peterselie

kwartels op z'n brabants is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenerwtensoep met bacon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde haring met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept