- Laat de gepelde tomaten uitlekken in een vergiet"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snij de kippenbillen in twee en laat ze bruinen in de Solo en olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verwijder de kip zodra er een bruin korstje aan beide zijden is"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verwijder een beetje vetstof ui de pan en bak de uien 5 min. op een laag vuurtje. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg de kip opnieuw toe, samen met de gepelde tomaten (in twee gesneden), peper, zout en de Marokkaanse kruiden. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Dek af en laat 45 minuten op zacht vuurtje sudderen. Draai de kip enkele keren om tijdens het bakken. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Bak ondertussen de pijnboompitten "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Haal de kip uit de pan, voeg de honing toe en laat 2 min. sudderen. Voeg de kip opnieuw toe, samen met de pitjes en kruid bij indien nodig. "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Voeg de peterselie toe en dien op"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Lekker met couscous"}],"recipeYield":"4 "}