- Verwarm de oven voor op 170°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Hak de pinda's, uien en knoflook in een keukenrobot tot een grove puree"},{"@type":"HowToStep","text":"3. Voeg de ketjap, chilisaus, suiker en 1 el kokosmelk aan toe. Zet apart. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Verhit de Solo in een grote pan op middelhoog vuur en bak de kip aan alle kanten lichtbruin. Leg op een bakplaat enz et in de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Schep het vet uit de pan. Voeg de pindapasta toe en bak 1-2 min. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Schenk de bouillon en rest van de kokosmelk erbij. Breng aan de kook en laat 5 min. op zacht vuur koken. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Doe de kip weer in de pan en kook nog 5 min. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Garneer met de rode peper en limoenblaadjes"}],"recipeYield":"4 "}