Gegrilde kippenlapjes op z'n koreaans

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de sojasaus, het limoensap, de look en de chilisaus. Verdeel de marinade in twee.
  • 2 Marineer de kip in één deel gedurende 10 min. Zet het tweede deel van de marinade opzij.
  • 3 Verwarm de grill voor.
  • 4 Smeer de grill met behulp van een borsteltje in met olijfolie. Gril de kippenlappenlapjes, gedurende 1 min aan elke kant.
  • 5 Meng in een slakom de appel-en mangoblokjes met de jonge uien
  • 6 Verdeel de gegrilde kippenlapjes over de blaadjes kropsla, samen met de chutney van appel en mango. Dien op met het tweede deel van de marinade in een aparte sauskom
  • 7 Lekker met basmati rijst

Gegrilde kippenlapjes op z'n koreaans is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde kippenlapjes op z'n Koreaans
35 min
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Japans Koreaans Sushi Rol
0-10 min -
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept