Kalkoenlapje op jagersmanier

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kalkoenlapjes aan beide kanten in de hete boter. Neem ze uit de pan en fruit de fijngesnipperde sjalotjes, voeg de champignons bij en laat ze even meebakken. Tomatenpuree toevoegen en het water. Leg het vlees in deze saus en laat gaarsudderen. De saus op het einde binden met boter-bloemmengsel. Opdienen met een krans van aardappelpuree

Kalkoenlapje op jagersmanier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofsoep met kalkoen en appel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
. Wokschotel met groenten en kalkoen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
KALKOEN MET CITROEN EN SPAGHETTI MET COURGETTEN
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept