Zoek
Vol-au-vent
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dubbele kippefilet
250 gram gehakt
1/2 bakje champignons
2 Blokjes vetarme kippebouillonblokjes
300 ml halfvolle melk
1 à 3 dessertlepels dessertlepels bloem (naargelang de gewenste dikte van de saus)
1 eierdooier
Bereiding
1
vol-au-vent
2
ingrediënten:
3
voor 4 personen
4
voor grote eters x 1,5
5
bereiding:
6
knip de kipfilet in blokjes, rol het gehakt tot bolletjes en snij de champignons in schijfjes
7
doe dit alles samen in een pot voor de micro
8
zet dit gedurende 5 minuten in de microgolf op 750W
9
even onder elkaar roeren en terug 5 minuten in de microgolf gedurende 5 minuten op 750W (dan het vocht er bijna helemaal afgieten)1
0
ondertussen de melk, bloem, eigeel en kippenbouillonblokjes in de shaker doen en schudden tot alles goed gemengd is1
1
Het mengsel over de kip, gehakt en champignons gieten en gedurende 1 minuut in de microgolf plaatsen op 750W1
2
even alles goed onder elkaar doen en terug 1 minuut in de micro op 750W
Vol-au-vent is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vol-au-vent
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vol-au-vent
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent van zalm en garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterijsjes van fruitmix
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept