Kip met gruyere

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kip verdelen en in braadpan samen met de ui aanbraden.
  • 2 Laat 45min sudderen onder gesloten deksel.
  • 3 Voeg 2 dl witte wijn toe en laat vlugger koken om wijn tot de helft te laten verdampen.
  • 4 Kip in een schotel schikken.
  • 5 Van kookvocht overtollige vet verwijderen .Bij kooknat room en kaas voegen.
  • 6 Over kip gieten en bestrooien met nog gruyere .
  • 7 Gratineren tot men een mooi bruin korstje heeft.
  • 8 Eventueel serveren met krokketjes en een fris groen slaatje
  • 9 Heerlijk !!!!

Kip met gruyere is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Romige gruyère-spruitenpot met gerookte zalm
15 min-
Bekijk recept
Uiensoep met bladerdeegdakje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept