Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas, de peterselie, de tijm, het zout en de peper in een grote kom.
  • 2 Doe de bloem in een tweede kom.
  • 3 Meng de melk en de eieren in een derde kom.
  • 4 Paneer de kalkoenlapjes eerst in de bloem, daarna in de eiermengeling en ten slotte in het mengsel met paneermeel en Parmezaanse kaas.
  • 5 Warm olijfolie en Solo op in een antikleefpan en bak de kalkoenlapjes gedurende 2 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • 6 Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met kalkoen, groenten en noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept