Scampi

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in een beetje Solo de kippenblokjes met het fijngesneden sjalotje bruin.
  • 2 Haal ze uit de pan en bak dan de scampi met een fijngeplet teentje look gedurende 2 minuten gaar .
  • 3 Giet vervolgens de Pernod in de pan en flambeer de scampi.
  • 4 Wanneer de vlam gedoofd is, haal je de scampi uit de pan.
  • 5 Leg ze samen met de kippenblokjes in een schaal en houd warm.
  • 6 Maak de saus door in dezelfde pan de room en de saffraan toe te voegen.
  • 7 Laat even opkoken. Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg die bij de saus samen met de bieslook.
  • 8 Laat nog een minuut sudderen. Giet de saus over de scampi en de kippenblokjes.

Scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept