Zoek
Scampi
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g kippenfilet, in blokjes gesneden
2 eetlepels Solo
1 sjalot
24 scampi
1 teentje look
0.5 glaasje Pernod
light room
saffraanpoeder
1 tomaat
2 eetlepels bieslook, fijngesneden
Bereiding
1
Bak in een beetje Solo de kippenblokjes met het fijngesneden sjalotje bruin.
2
Haal ze uit de pan en bak dan de scampi met een fijngeplet teentje look gedurende 2 minuten gaar .
3
Giet vervolgens de Pernod in de pan en flambeer de scampi.
4
Wanneer de vlam gedoofd is, haal je de scampi uit de pan.
5
Leg ze samen met de kippenblokjes in een schaal en houd warm.
6
Maak de saus door in dezelfde pan de room en de saffraan toe te voegen.
7
Laat even opkoken. Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg die bij de saus samen met de bieslook.
8
Laat nog een minuut sudderen. Giet de saus over de scampi en de kippenblokjes.
Scampi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept