1 Schik de kalkoenvleugels in een lage schotel en giet er de balsamicoazijn, de kippenbouillon en het sinaasappelsap over. Voeg de suiker en 1 fijngesnipperd teentje look toe en laat het geheel 10 minuten marineren.
2 Giet de couscous in een schotel en giet er
05 l kokend water over, dek af met plasticfolie en laat 5 minuten zwellen.
3 Bak de courgettereepjes in de Solo en voeg de rest van de look toe als de reepjes gebakken zijn.
4 Bak nog enkele minuten door en meng daarna de couscous met de courgettes.
5 Haal de kalkoenvleugels uit de marinade , bak ze in een niet te hete pan gedurende 3 tot 4 minuten.
6 Kruid met peper en zout. Giet er de marinade over en laat sudderen tot de kalkoenvleugels gaar zijn en de marinade aangedikt is.
7 Schik de vleugels op de couscous, werk af met de verse tijm en dien op.