Kalkoen met balsamicoazijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik de kalkoenvleugels in een lage schotel en giet er de balsamicoazijn, de kippenbouillon en het sinaasappelsap over. Voeg de suiker en 1 fijngesnipperd teentje look toe en laat het geheel 10 minuten marineren.
  • 2 Giet de couscous in een schotel en giet er
  • 05 l kokend water over, dek af met plasticfolie en laat 5 minuten zwellen.
  • 3 Bak de courgettereepjes in de Solo en voeg de rest van de look toe als de reepjes gebakken zijn.
  • 4 Bak nog enkele minuten door en meng daarna de couscous met de courgettes.
  • 5 Haal de kalkoenvleugels uit de marinade , bak ze in een niet te hete pan gedurende 3 tot 4 minuten.
  • 6 Kruid met peper en zout. Giet er de marinade over en laat sudderen tot de kalkoenvleugels gaar zijn en de marinade aangedikt is.
  • 7 Schik de vleugels op de couscous, werk af met de verse tijm en dien op.

Kalkoen met balsamicoazijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept