1 Snij de spek fijn. Pel de uien en snij ze fijn. Snij de champignons in plakjes. Pers de look.
2 Verhit de boter in een pan en kleur de kalkoenfilets. Kruid met peper en zout.
3 Voeg er het spek, de champignons, de witte wijn, de kippenbouillon, de look en de ui bij en laat 35 min sudderen op een zacht vuurtje. Haal de kalkoenfilets uit het vocht en houd warm.
4 Voeg bij het vocht de room, breng de saus op smaak met peper en zout en bind de saus met maïzena.
5 Kook ondertussen de pasta al dente in ruim water met snuifje zout en een lepel olie. Giet de pasta af en houd warm boven het kookvocht.
6 Doe wat saus op het bord. Snij de kalkoen filet in dunne sneetjes, schik enkele sneetjes op de saus. Leg op de kalkoen filet met een keukenvork opgedraaide pasta en strooi er wat parmezaanse kaas bovenop.