Kalkoenfilet Bellisima

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de spek fijn. Pel de uien en snij ze fijn. Snij de champignons in plakjes. Pers de look.
  • 2 Verhit de boter in een pan en kleur de kalkoenfilets. Kruid met peper en zout.
  • 3 Voeg er het spek, de champignons, de witte wijn, de kippenbouillon, de look en de ui bij en laat 35 min sudderen op een zacht vuurtje. Haal de kalkoenfilets uit het vocht en houd warm.
  • 4 Voeg bij het vocht de room, breng de saus op smaak met peper en zout en bind de saus met maïzena.
  • 5 Kook ondertussen de pasta al dente in ruim water met snuifje zout en een lepel olie. Giet de pasta af en houd warm boven het kookvocht.
  • 6 Doe wat saus op het bord. Snij de kalkoen filet in dunne sneetjes, schik enkele sneetjes op de saus. Leg op de kalkoen filet met een keukenvork opgedraaide pasta en strooi er wat parmezaanse kaas bovenop.

Kalkoenfilet Bellisima is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept