- snij de kalkoensteaks (ca 600gr) in repen en meng goed met de honing"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snipper de sjalotten"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snij de champignons in schijfjes en de zongedroogde tomaten in reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- laat de ananasblokjes uitlekken, hou wat van het sap apart"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verhit de olie in de wok en roerbak de kalkoen ca 5 min, neem uit de wok en hou warm"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- laat de kruidenboter smelten in de wok en roerbak de sjalot in ca 2 min glazig"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg de champignons toe en doe er na enkele min ook de zongedroogde tomaten bij, roerbak nog ca 2 min"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe, laat 2 min zachtjes koken, kruid met kerriepoeder, peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- zet het vuur uit en voeg de ananasstukjes en de kalkoen toe, samen met wat ananassap"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Serveer met rijst."}],"recipeYield":"4 "}