1 Marineer de kippenvleugeltjes met de Hoisinsaus, de honing, de sojasaus en de geraspte gember. Ze moeten ongeveer 1 uur in de marinade staan.
2 Saus. Meng de yoghurt met de olijfolie, een geperst teentje look, de gesnipperde rode ui, peper van de molen en zeezout en tot slot de grof gehakte kruiden.
3 Meng de kippenvleugeltjes nogmaals flink door de marinade. Het is handig dat je ze marineert in een goed afgesloten plastic recipiënt, zo kan je ze regelmatig door de marinade schudden.
4 Verwarm de oven voor op 220°C en bak de kippenvleugeltjes mét de marinade gedurende ongeveer 8 à 10 minuten. Draai ze om, bestrijk ze eventueel met de afgedropen marinade en bak ze nog 10 minuten verder. Let wel op dat ze niet verbranden! Dit kan je ook op de barbecue doen voor een nog lekkerder resultaat. Bestrijk ze dan regelmatig met de marinade door een borsteltje te gebruiken.