Kipfilet verleid door zongedroogde tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kipfilets plaqueren, vullen met brunoise van zongedroogde tomaten en witte asperges. Oprollen in dunne plakjes ongezouten spek en vastmaken.
  • 2
    - Pommes Dauphine bereiden: puree met soezenbeslag mengen. Portioneren op quenelles en frituren op 160° in Solo Frituurvet
  • 3
    - Saus bereiden: gevogeltebouillon met Cognac en beetje room, reduceren, kruiden.
  • 4
    - Apart groene asperges sueren en afkruiden.
  • 5
    - Kipfilets bakken op middelmatig vuur. Indien gaar, diagonaal halveren en midden op bord schikken.
  • 6
    - Groene asperges rechts bovenaan schikken.
  • 7
    - Pommes Dauphine links bovenaan.
  • 8
    - Saus dresseren en gerecht afwerken met dragon.

Kipfilet verleid door zongedroogde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept