- Kipfilets plaqueren, vullen met brunoise van zongedroogde tomaten en witte asperges. Oprollen in dunne plakjes ongezouten spek en vastmaken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Pommes Dauphine bereiden: puree met soezenbeslag mengen. Portioneren op quenelles en frituren op 160° in Solo Frituurvet"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Saus bereiden: gevogeltebouillon met Cognac en beetje room, reduceren, kruiden. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Apart groene asperges sueren en afkruiden."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Kipfilets bakken op middelmatig vuur. Indien gaar, diagonaal halveren en midden op bord schikken. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Groene asperges rechts bovenaan schikken."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Pommes Dauphine links bovenaan."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Saus dresseren en gerecht afwerken met dragon."}],"recipeYield":"4 "}