Kalkoengebraad op jagerswijze

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°.
  • 2 Kruid het kalkoengebraad met pezo, leg er enkele klontjes solo op en zet het in de oven. Laat 40 min. braden. Maak de champignons schoon, snijd ze in kleine plakjes en laat ze hun vocht afgeven in een pan met 20 gr solo. Voeg de fijngehakte sjalotten toe. Flambeer met de cognac en blus met de witte wijn en de gevogeltefond die u in 2 dl koud water hebt opgelost. Laat 5 min. zachtjes sudderen, voeg dan de fijngehakte kruiden toe. Breng op smaak met pezo. Laat bijna tot de helft inkoken.Neem de pan van het vuur en voeg 20 gr solo in kleine stukjes toe, goed mengen. Snijd het gebraad in dunne plakjes. Dien op met de saus vergezeld van gekookte aardappelen of pommes noisettes.

Kalkoengebraad op jagerswijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op jagerswijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept