Tagliatelli met kip en boschampignons

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets in kleine reepjes. Smelt de solo en de olie in een hoge pan en bak het vlees tot het goudbruin wordt. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd intussen de champignons in schijfjes en voeg ze bij het vlees. Bak het spek knapperig en voeg het ook bij het vlees. Giet de wijn bij het vlees samen met de geperste knoflook. Laat alles zachtjes stoven en laat het vocht tot de helft verdampen.
  • 3 Fruit de uitjes in wat boter gedurende 5 minuten op een zacht vuur en voeg ze bij het gerecht. Doe de room erbij en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met pezo. Als de pasta gaar is, giet af en doe er de saus bij.
  • 4 Werk de borden af met de Parmezaanse kaas en gesnipperde marjolein.

Tagliatelli met kip en boschampignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept