Kipfilet met witloofsaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis het witloof door buitenste blaadjes te verwijderen. Snij het witloof eerst overlangs in tweeën, verwijder de harde kern en snij het dan in de lengte in repen. Kruid de kipfilets een weinig met pezo en haal ze door de bloem. Smelt de solo in een pan, bak de kipfilets aan alle kanten bruin en bijna gaar, doe er dan het witloof bij, kruid nogmaals met pezo. Dek de pan af en laat 15 minuten stoven. Giet er de room bij en laat verder sudderen tot de kip gaar is. Werk af met het citroensap.
  • 2 Serveer met aardappelpuree.

Kipfilet met witloofsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

St.Jacobsschelpen op een bedje van
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde tongscharfilets,witloofsaus van Chris
0 min
Bekijk recept
Stoofpotje van parelhoen en geuze
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van parelhoen en geuze
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept