Noedels met kip en Chinese kool

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de Chinese kool fijn. Snij de kippenborsten in repen. Kook de Chinese noedels zoals op het pakje staat aangegeven. Verhit een wok op hoog vuur en warm de arachideolie tot die begint te dampen. Bak de kip 2 min al roerend op zeer hoog vuur. Voeg de Chinese kool toe. Bak nog verder op datzelfde vuur en roer 2 min flink door. Giet de kippenbouillon in de wok. Breng aan de kook en zet het vuur lager. Voeg de noedels toe. Meng en laat 3 min zacht sudderen. Voeg de sojasaus, de sesamolie en de fijngesnipperde lente-ui toe. Meng een laatste keer en serveer de wok heet.

Noedels met kip en Chinese kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept