Gebakken asperges met ganzenlever

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snij ze schuin in plakjes. Bak ze in wat olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat ze garen en kleuren. Snij de ganzenlever in dunne plakjes en leg ze op plasticfolie. Kruid ze met peper en zout. Breng de plukjes sla wat op smaak met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg een ring op elk bord en vul de bodem met de gebakken plakjes asperges. Dek ze af met de ganzenlever (die zal smelten door de warmte van de asperges). Strooi er nog wat zout over en werk af met een plukje sla.

Gebakken asperges met ganzenlever is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept