CHINESE KIP met SESAM en LENTE-UI

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kippenvlees in blokjes. Maak de lente-ui schoon. Snij het wit van het groen, hak in kleine stukjes en houd de 2 apart.
  • 2 Schil en rasp de gember en hak de knoflook in stukjes.
  • 3 Laat de wok op het vuur goed warm worden. Giet er een scheutje olijfolie in . Als de olie begint te dampen, de kip erin roeren en een bruin kleurtje laten krijgen.
  • 4 Zet het vuur nu wat lager en voeg de gember, knoflook en het wit van de lente-ui toe. Laat nog 5 min. bakken.
  • 5 Overgiet de kip met de sojasaus, honing en azijn. Laat even goed opwarmen, meng grondig.
  • 6 Voeg het sezamzaad toe.
  • 7 Schep de kip op een warm bord, versier met het groen van de lente-ui en serveer met rijst.

CHINESE KIP met SESAM en LENTE-UI is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept