Pikante kipfilet in de wok

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met pezo. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.
  • 2 Roer in een kom de ketjap, suiker, tomatenketchup en de pindakaas door elkaar.
  • 3 Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipfilet mooi bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze even mee. Doe dan de champignons erbij en bak ook deze even mee. Schep dan het ketjapmengsel erdoor en laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen.
  • 4 Serveer met rijst.

Pikante kipfilet in de wok is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept