vol-au-vent

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de soepkip of kippeborsten2 gaar in water met ajuin wortel en selder of voeg anders bouillonblokje van kip en groenten bij.maak kliene boolletjes van gehakt en kook apart en giet af.borstel de champions en snijd in schijfjes.haal de kip uit de bouillon en laat afkoelen .maak een roux met de bouillon en bloem en boter.voeg de fijn gesneden kippestukjes erbin alsook de gehaktballetjes en de champions. breng het citroensap erbij volgens smaak en kruid ook met peper en zout naar smaak.maak de pasteikoekjes warm in de oven en vul deze op .kan als hoofdgerecht met frietjes gegeten worden en als je alles fijn bereid ook in minipasteitjes als hapje.

vol-au-vent is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vol-au-vent
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent van zalm en garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept